Skip to content

Custom project

Ben je op zoek naar onderdelen, heb je een vet model gevonden dat je wilt laten printen of heb je een idee dat vertaald moet worden naar de realiteit? Wij helpen je hierbij!

Alles is mogelijk

Bij ons kun je je eigen custom project laten printen. Ook als je nog niet weet wat je wilt of het model dat je zoekt nog niet hebt gevonden, kunnen wij je helpen: wij hebben een uitgebreid netwerk aan ontwerpers die dit kunnen realiseren. Verder hebben wij een grote database aan 3D- modellenen en weten wij waar jij mooie modellen kunt vinden. Denk bijvoorbeeld aan:

Creeër je eigen mini

Lever zelf je bestand aan voor een eigen mini en wij printen hem voor je! Creeër bijvoorbeeld eenvoudig jouw droom-mini met de handige 3D-tool van Hero Forge of download kant-en-klare unieke mini’s via MyMiniFactory, Thingiverse en Cults. Ook kun je bij Hero Forge gemakkelijk aangeven in welke kleuren jij je mini geschilderd wilt hebben. 

Voorbeelden

Wij verkopen onderstaande voorbeelden zelf niet, maar als je een 3D-model aanlevert, kunnen wij hem voor je printen. Hieronder een aantal voorbeelden van wat er mogelijk is met 3D-printen. Klik op de afbeelding voor een link naar het model op My Mini Factory.

Vertel ons over jouw custom opdracht!

Vul hieronder de specificaties van jouw custom opdracht in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de details door te spreken en een offerte op te stellen. Je hoeft nog geen model te hebben, deze kunnen wij ook voor jou vinden of ontwerpen. In dat geval hoef je geen link te uploaden.

Custom opdrachten kunnen afhankelijk van drukte en de grootte en moeilijkheid van het project langer duren dan verwacht. Lees daarom voor het bestellen onze leveringsvoorwaarden voor custom opdrachten.

Leave this field blank
What are your ideas, wishes or specifications? Do you already have a file or would you like us to design/find something for you?
What material would you like your project to be or what technique should we use? We can advise you what suits your project best if you don’t know yet!
close

15%

off, especially for you

Subscribe to receive your exclusive discount, and keep up to date on our latest products & offers!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.