Skip to content

Over ons

Wij zijn MiniPrinten, een jonge onderneming uit Utrecht. Wij bieden 3D-prints van hoge kwaliteit aan zonder torenhoge kosten voor printen, verzending en import. We zijn begonnen met de verkoop van D&D-miniaturen en het schilderen van Warhammer-mini’s voor vrienden en familie en hebben sinds april 2020 onze diensten uitgebreid naar het printen, schilderen, graveren en lasersnijden van alles voor jouwRPGs en bordspellen!

Ontmoet ons team

MiniPrinten is nog jong, maar vanwege groot enthousiasme en vele aanvragen, is ons bedrijf keihard aan het groeien. Daarom breiden we ons team steeds verder uit, tijd om iedereen voor te stellen!

Pieter

Mascotte

Pieter de displacercat is onze trotse mascotte. Altijd op avontuur, is Pieter af en toe hier en dan weer daar. Een ding staat vast: hij is altijd welkom bij ons op het voormalig Pieter Baan Centrum en is helemaal onderdeel van het team. Ons team staat open voor iedereen: we juigen verschillende achtergronden, nationaliteiten etc toe en daar is Pieter geen uitzondering op!

Jelle & Marije

Eigenaren / Ontwerp & techniek

Wij zijn Jelle en Marije uit Utrecht, begonnen als fotograaf en grafisch/ruimtelijk ontwerper. Vanwege de omstandigheden rondom Covid-19 stonden onze werkzaamheden stil en hebben we besloten de sprong te wagen en samen een bedrijf in 3D-printen op te zetten. Wij zijn samen verantwoordelijk voor contact met partners en designers, acquisitie, ontwerpen, nieuwe ideeën, de website en noem maar op!

Axel

Commissie-schilder

Axel is de beste mini-schilder die we kennen en wij zijn trots te mogen zeggen dat hij alle schilderopdrachten doet die bij ons binnen komen. Als onze huisschilder heeft hij een vaste werkplek binnen onze werkplaats en zijn portfolio is te bewonderen op zijn eigen website Pink Orc Studios. Want zeg nou zelf: wie houdt er nou niet van de kleur roze?

Emma, Saskia & Sol

3D-printen

Begonnen als stagiair, is Emma nu volwaardig lid van ons team! En wat zouden we zonder haar moeten? Ze leidt het print-team bestaande uit de fantastische Saskia en onze ex-stagiar Sol. Samen zorgen zij voor de build-plates voor het 3D-printen, print- en graveertechniek, de etalages en de dagelijkse gang van zaken.

Chris, Vera & Rebecca

IT-team

De fantastische mensen die onze online presence beheren: Chris en Michiel zijn de reden dat er zoveel mini’s te vinden zijn in onze webshop en samen verzorgen zij de geweldige teksten die als onderschrift bij de modellen te vinden zijn. Vera en Rebecca werken als stagiairs aan het ontwikkelen van nieuwe strategieën waaronder onze nieuw mascotte, Pieter: is ie niet leuk?

Ons doel

Wij zijn zelf fervent D&D spelers en misten in het aanbod 3D-miniaturen (custom) mini’s van hoge kwaliteit die betaalbaar zijn en waar geen torenhoge importkosten bovenop komen. Wij willen custom 3D-mini’s bereikbaarder maken voor iedereen en bieden nationale en internationale makers een platform om hun creativiteit verder te ontplooien. Bij ons kun je dan ook van getalenteerde derde partijen ontwerpen kopen, laten maken en zelfs laten beschilderen.

Onze machines

In april 2020 zijn wij begonnen met 1 resin-printer en 1 fdm-printer, maar inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf met een heel arsenaal aan machines en vaardigheden:

0
CNC-frees
0
Lasersnijders
0
Resin-printers
0
FDM-printers
0
Modellen geprint

Onze ontwerpers

Wij zijn trotse reseller van de 3D-ontwerpen van:

Onze partners

Wij werken samen met een aantal spellenwinkels in Nederland waar onze miniaturen te bewonderen zijn, maar ook met een streamer die onze mini’s online schildert, een schilder die jouw miniaturen op commissie kan schilderen en cosplayers waar we kostuumonderdelen voor maken!

Partner worden? Neem contact met ons op!

Aanbevelingen

Onze klanten en partners zijn tevreden over ons! Lees hieronder wat zij te zeggen hebben. Deze reviews zijn geverifieerd via Trustpilot.

close

15%

off, especially for you

Subscribe to receive your exclusive discount, and keep up to date on our latest products & offers!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.