Skip to content

Veelgestelde vragen

Verzendopties

Er zijn drie mogelijkheden om uw bestelling te ontvangen. Bij het afrekenen worden automatisch de juiste verzendkosten berekend en kunt u aangeven welke optie uw voorkeur heeft:

  • U kunt kiezen voor verzending binnen Nederland à 6,25 euro
  • U kunt langskomen op onze werkplaats om de bestelling zelf op te halen. Het adres van onze werkplaats is Gansstraat 164 te Utrecht.
  • Bij bestellingen van meer dan 50 euro, hoeft u geen verzendkosten te betalen voor zendingen binnen Nederland.

Voor verzending binnen Europa hanteren wij verschillende verzendkosten. Deze kosten zijn direct afkomstig van het verzendbedrijf waar wij mee samen werken. Bij het afrekenen worden automatisch de juiste verzendkosten berekend

Wij verzenden over de gehele wereld. Verzenkosten à 22,50 euro en mogelijke importkosten zijn echter voor de klant. Bij het afrekenen worden automatisch de juiste verzendkosten berekend.

Verzendtermijn

Wij doen ons uiterste best om een standaard bestelling binnen 15 werkdagen op de post te doen. Heeft u haast, laat het zo snel mogelijk weten! Dan kijken we wat we kunnen doen.

Wanneer wij schilderopdrachten binnen krijgen, sturen wij deze, na bevestiging van de opdracht, gelijk door naar onze schilder. We doen ons best de schilderopdracht binnen 10 werkdagen naar u te verzenden. Bij een grotere schilderopdracht laten we van te voren weten hoe lang wij denken dat het gaat duren.

Een custom ontwerpopdracht kan wat langer duren. Dit omdat het ontworpen, getest, aangepast en nogmaals getest moet worden. Ga hierom uit van een tijdsbestek van 6 tot 8 weken, exclusief eventueel schilderen. Wij doen natuurlijk onze best om dit zo snel mogelijk op te leveren, maar in sommige gevallen kan het zelfs langer duren. We houden u tijdens het process op de hoogte.

Voor custom- en maatwerk rekenen wij een (standaard) aanbetaling van 75%. Is de aanbetaling niet voldaan, dan kunnen wij ook niet beginnen met het uitvoeren van uw opdracht. Dit komt doordat wij materialen moeten aanschaffen, printers toewijzen en machines afstellen voor uw specifieke model. Mocht u hier niet uitkomen, dan kunnen we van te voren worden samen kijken naar een oplossing.

Let op: De klant is zelf verantwoordelijk voor het aanleveren van een kloppend bestand. Dit betekent dat de schaal klopt en het bestand printbaar is zonder fouten. Wij zijn niet aansprakelijk voor fouten in het printprocess die te maken hebben met het bestand en de schaal.

Bestelling beschadigd of niet compleet?

Is uw bestelling beschadigd aangekomen of niet compleet aangekomen? Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Laat het ons zo snel mogelijk weten, dan nemen wij contact met u op. Mail hiervoor naar info@miniprinten.nl.

Retourneren

U heeft het recht uw standaard bestellingen tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het orderbedrag gecrediteerd. De kosten voor retour zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 5,75 per pakket, bijvoorbeeld via PostNL. Contacteer voor specifieke bedragen de door u gekozen vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Verstuur uw pakket altijd met Track & Trace zodat hij niet onderweg kwijtraakt. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@miniprinten.nl . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Custom bestellingen en schilderopdrachten zijn hiervan uitgezonderd aangezien deze speciaal voor u gemaakt zijn. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

close

15%

off, especially for you

Subscribe to receive your exclusive discount, and keep up to date on our latest products & offers!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.